Wereld suïcide preventie dag

suicide preventie dagOp 10 september is het wereld suïcide preventie dag. Een dag om stil te staan bij mensen die zijn overleden door suïcide, maar ook bij mensen die zelfmoordgedachten hebben. En dat zijn er veel. Doel van de dag is om het stigma te doorbreken.

Hulp vragen en/of erover praten kan ongelooflijk eng zijn.
En misschien vind je het lastig om te vertellen wat er in je omgaat; om jezelf kwetsbaar op te stellen naar een ander toe. Maar ik wil je laten weten dat geen issue of probleem te klein is om hulp te vragen. Het is ontzettend moedig om je open te stellen voor een ander. (En niet gemakkelijk!) Jij bent belangrijk. Je mag hulp inschakelen. Je mag erover praten. Je mag er zijn.

 

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)