Are you still watching?

Are you still watching - strip I’ve been pretty shitty and not taking care of myself.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

5 reacties

 1. Ha Sandra, blij ben ik weer iets van je te horen! Ik heb het heel druk gehad o.a. met opdrachten en daarna de kunstroute hier in Leiden. Het duurde even voordat ik in de gaten had dat ik al een tijdje niet meer een nieuwe tekening had gezien, en als ik er dan aan dacht om je te schrijven was dat midden in de nacht (bijvoorbeeld) daarna waren er weer veel andere dingen die mijn gedachten bezig hielden. En nu lees ik dat je niet ok was en niet goed voor jezelf hebt gezorgd! Nu neem ik mij erg kwalijk dat ik niet eerder iets heb laten horen. Je bent mij dierbaar geworden in de tijd dat ik je volg. Ik weet niet zo goed wat ik kan doen. Als je mij wilt mailen kun je dat gerust doen als dat prettig voor je is. Ik hoop dat het weer beter met je gaat. Ik wil graag heel veel tekeningen zien maar alleen als je het kunt opbrengen. Je bent heel bijzonder vind ik. Je probeert vast wel goed voor jezelf te zorgen denk ik, maar soms lukt dat dan niet. Ik wens je veel liefde en succes toe in de strijd.
  Liefs van Jann

  • Hé Jann, wat een ontzettend fijn bericht! Dank je wel daarvoor! Voel je niet bezwaard dat je niets van je hebt laten horen, het is immers geen verplichting en ik sta er zonder oordeel of verwachting in als mensen stiller zijn en/of niet reageren etc. (herken het van mezelf wanneer er druk(te) is 😉 dan is het hier namelijk ook stil haha) Alles is prima, alles is goed. Maar je berichtje maakt me natuurlijk heel blij en waardeer het dan ook ontzettend 😀 Het gaat al wat beter dank je wel, de tekeningen zijn een expressie van de afgelopen tijd. In het heetst van de strijd sluit ik me voor alles af waardoor vaak achteraf, wanneer ik erover kan beginnen te uiten, het pas opvalt voor anderen. 😉 Nog een hardnekkig mechanisme van me. Komt goed! Hoe was de kunstroute? Hopelijk was het een leuke, inspirerende dag (weekend?). Groetjes!

   • Oh ik ben heel blij met je antwoord! Zo fijn dat het weer wat beter gaat!!!! Ja die stilte in het heetst van de strijd ken ik zelf ook heel goed. Al die hardnekkige mechanismes ook!!!
    De kunstroute was leuk en inspirerend inderdaad. 375 bezoekers kwamen langs op twee middagen. Daarna kun je mij wel opvegen eigenlijk, maar een dag later is alles weer goed. Take care meisje!! Liefs van Jann

 2. heyyyyy meissie,
  fijn weer iets te horen van je, ik lees wel tussen de regels door dat t allemaal niet zo goed gaat met je.
  als ik iets voor je kan betekenen weet je me te vinden he!,,,
  ik ga nu eerst met toon n week op vakantie, maar appen kan altijd

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)