Ik ben… Selectief open.

selectief open - strip Het is vandaag World Mental health day en op social media lees ik overal de #ikbenopen challenge. Het doel van de challenge is om meer openheid te creëren over mentale gezondheid. Mensen delen massaal zijn/haar verhaal en dat is super goed. Wat ook super goed is, is als je niet met iedereen wilt of kunt delen, als je selectief bent in wát je deelt en met wie je deelt, als je nog niet klaar bent om te gaan delen of wat dan ook! Alles is goed! Zelf merk ik dat dit soort challenges soms aanvoelen als druk dat je (ook) iets móét, maar denk aan jezelf en probeer te voelen wat jij wilt. Je mag je eigen tempo hierin bepalen.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ha gelukkig is je haar weer terug 🙂
    Helemaal met je eens. Openheid kan heel goed en leuk zijn, maar alleen als je die openheid aan iemand wilt geven. Dan is het goed, dan is het waardevol, dan is het gemeende openheid. Afgedwongen openheid, vind ik verschrikkelijk!! Dat kan eigenlijk gewoon niet, tenminste zo denk ik er over. Dus net als jij: selectief open ben ik!!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)