Niet wat ik wilde zeggen

niet wat ik wilde zeggen - strip Soms heb ik last van een acute brainfart. Of zoals sommigen het noemen: Hersenmist / brainfog. Dan ben je iets aan het vertellen en plotseling kun je niet meer op een bepaald woord komen. Je loopt dan helemaal vast en wil hoe dan ook op dat ene woord komen. Frustrerend to the max. Voortdurend naar woorden zoeken. Dat Google je zinnen af moet maken. Of dat je plots moeite hebt met begrijpen wat anderen zeggen of dat je niet meer goed kunt lezen en schrijven. Is dit überhaupt herkenbaar of is mijn brein gewoon stuk?

Nu weet ik ergens wel waar dit vandaan komt. Stress, spanning, drukke tijden / enge belangrijke afspraken triggert het stuk dat niet zo goed kan communiceren. (En dat is nou nét niet zo handig op dit soort momenten) Maar hé, rustig aan. Het is oké. Weet dat ook dit weer voorbij gaat, ook al voelt of lijkt dat nu absoluut niet zo. Take your time en proberen jezelf niet zo op de kop te geven.

Nou pfoeh, dit keer rolde dit stukje tekst er ietwat vlotter uit dan anders haha! 😉 Nu heb ik er geen uur over gedaan. WIN WIN. 😀

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ha Sandra,
    Nee hoor je brein is zeker niet stuk!! Don’t worry! Ik ken dit verschijnsel ook en wij zijn zeker niet de enigen. Je hebt volkomen gelijk: stress, grote drukte, veel dingen ‘aan je hoofd hebben’ (!) Als je intensief gebruik maakt van je hersenen dan gaat er wel eens wat mis. Soms weet de archivaris in je hoofd niet meer precies in welk plekje hij of zij iets heeft opgeborgen! Zo probeerde ik mijzelf dat altijd voor te stellen. Aandoenlijk vind ik dat die archivaris dan soms goedbedoeld met iets aan komt zetten wat er wel op lijkt maar het niet is! Lief!
    Win-win! Ha ha mooi!

    • Hé Jann, wat leuk bedacht die archivaris die het soms zelf ook niet weet in welk plekje hij of zij iets heeft opgeborgen en dan soms met iets aan komt zetten wat het (net) niet is. 😀 Misschien wil hij/zij wel meer salaris en is daarom in staking. I don’t know, ik zeg maar wat. Onzin is wat het is haha. Dank je wel archivaris! 🙁

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)