Why I look like crap

why I look like crap - stripIncoming! Incoming! weird habits (or flaws) nr. 934745893. Waarom ben ik (soms) zo?😆 Vrees dat ik de enige ben. Ben dan ook heel benieuwd of iemand zich hier in herkent, of dat ik Remi ben met deze dingen. 😀 Ik zie er alle dagen shit uit, behalve op een speciale gelegenheid haha. Ik was de gebruikelijke saaie dingen die al honderden keren zijn gewassen, maar nieuw (leuk) spul durf ik niet aan te beginnen. Vooral als er een vlek op zit kom ik als groot zelfstandig mens nog graag met een zak kleding langs bij de was specialist (moeders). Thanks mom! 😉

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)