You’ll get through this

Holiday time - comic Okay.❤

De maanden november, december zijn volledig langs me heen gegaan door het zorgen (en zorgen maken) van mijn kattenmaat Beertje. En dan *poef* staat kerst morgen ineens voor de deur. Voor de één “the most wonderful time of the year”, voor de ander een moeilijke tijd. Of alles gaat langs je heen *like me right now haha* en denk je er niet zo over na. Anyhow, heel veel liefs voor jullie de komende dagen en tot snel weer! 🙂

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ooh San, ik ben het meestal met je eens qua gevoel, maar deze keer wel heel in het bijzonder!!! Ik kan niet wachten tot het 2 januari is!!
    Voor jullie ook veel liefs en veel sterkte met Beertje!!!!
    Jann

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)