I do(n’t) like it

I do(n't) like it - comic Always (inner) arguing over what to wear.

Do you have inner critic about what you are wearing?

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Oh yes, I used to have a very fierce inner critic! But nowadays, the inner critic is laying gagged on the floor, not being able to speak a single word! All because I do not have the money to fullfil my dreams anymore 🙁 Ah well that’s the life of a real artist I guess…..

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)