Staartjes

two ponytails - comic Wegens gebrek aan (hoofd)ruimte/energie/en dus ook comics, bij deze een oudje die ik nog niet eerder gepost had. Hopelijk vind ik de rust en ruimte om weer nieuwe comics te maken.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Lieve San, kon ik je maar een pakje ruimte sturen voor je arme hoofdje!!! Doe rustig aan en ik hoop weer heel snel mooie bruisende nieuwe comics te zien. Ik vind overigens allebei de staartjes wel leuk hoor!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)