Everything has feelings

everything has feelings - comic Maar heb dat ook bijvoorbeeld bij planten, beeldjes, zachte dekentjes, etc. Of als je dingen wilt (moet) gaan weggooien dan heeft zelfs de bank gevoelens aaaaah. Ervaar jij dit ook wel eens bij bepaalde spullen in de winkel of juist thuis bij het weggooien?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

  1. Oh wat herkenbaar weer! Het toekennen van eigenschappen van levende wezens aan niet levende dingen. Een camera die het altijd heel goed heeft gedaan zie ik ook als een trouw object. Als het moet worden vervangen heb ik daar altijd last van. Afstand doen kost moeite en stel ik altijd enige tijd uit. Soms draait dat uit op gewoon bewaren! Alsof ik mijn dankbaarheid wil tonene aan het apparaat.

    • oh wow dat is zo herkenbaar ja! Ik heb een beeldje op een kast staan die heel veel lijkt op mijn rode kat. Maar diezelfde kat heeft (een tijdje terug) dat beeldje van de kast af laten donderen (ze zag er zelf geen gelijkenis in ofzo) en nu ontbreekt er dus een stuk hoofd… Toch durf ik het niet weg te gooien, bang dat er iets ergs gaat gebeuren met die rode kat als ik het weggooi. Does this make any sense at all? Misschien daar ook ‘ns een strip over maken.. 🙂

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)