Bad days

bad days - illustratie So yesterday I suddenly drew a lot and by surprise it all came out smoothly, but today everything feels stuck (again) and can do nothing haha so weird. (Can’t even watch a serie, read a book, drink a cup of tea, getting fresh air on the balcony, etc) While I started the day being (and feeling) excited to get creative again (or like; doing something), I ended up doing nothing at all. Getting triggered by the slightest thing and am feeling anxious. Today is a bad day and that’s okay. Trying to accept these days. It’s okay if one day is possible, the other day is not. Trying to be gentle with yourself. It’s okay if all you did today was breathe. How do you manage bad days? Take care everyone.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)