Diary struggles

journal struggles - comic
Me: starting a diary so you can read what’s going on and remember things.
Like two or three days fanaticly writing in it and then just forgot I had a diary.
A year later suddenly: “Oh yeah I have to write this stuff down, it’s important”, but having a big gap with nothing in it I hate. That’s where my perfectionism comes in and I’m like: ok so now the journal is considered non-usable to me.

People may be like: “just continue writing where you left off!”
And I’m like: This diary is ruined.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)