I had a friend…

She is gone - comic
Hier een dagboek strip. (Lang geleden weer)

Please be gentle with me,🖤 I’ve been working on for months, and am very anxious about it.😰

It can be tough when you are in a dark and hard place yourself, dealing with the darkness… Please be safe, you are not alone. You matter!🖤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Oh wat mooi!
    Ik ben er door aangedaan en gegrepen. Je geeft zo goed weer wat er gebeuren kan met vriendschap met liefde. Soms lijkt het egocentrisch maar dat is het niet. Gevoelens zijn kostbaar en diep ingrijpend in je leven. De geschiedenis die je zo goed weergeeft wordt gekleurd door beide persoonlijkheden. Ik ken de dilemma’s die daarbij horen. Hoe je je soms niet wilt uitspreken omdat je bang bent dat het niet goed overkomt waardoor je met een gevoel blijft zitten. En de ander heeft precies hetzelfde vanuit haar achtergrond en persoonlijkheid. Liefde in allerlei vormen we hebben het allemaal nodig denk ik. En soms zijn de complicaties zo groot en pijnlijk. Gevoelige mensen zijn heerlijk en kwetsbaar. Er is nog veel meer over te zeggen, ik voel de wanhoop en het verdriet! Je strip is echt prachtig, dank je wel!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)