Dear self

dear self - illustration It’s okay if you’re not sure. (Like I am right now with a comic that I have been working on for months whuuut?! And other personal stuff as well) It’s gonna be okay❤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Het project waar je zo lang aan hebt gewerkt is echt briljant vind ik!!!! Heel spannend voor je dat begrijp ik ook heel goed. Maar ik vind het weer een onderstreping van je grote talent! Bedankt voor je inzet en fijn dat je het hebt durven doen!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)