From off to on

from off to on - illustration Lyrics by The Knife – From off to on. Sometimes I’ve got random songs stuck in my head. Going on repeat mode, stuck on loop in your head. This time it’s this particular song from the Knife. This song is weirdly (and maybe darkly) funny and it feels so cold and dark and beautiful. Sometimes there are songs that I don’t like at all. (but secretly a part does) and it goes on all day in my head uuuurgh. Or like sometimes you really love a song, other times you don’t, you hate it. You feel like you never liked it. (but a part does?) Sometimes I feel embarrassed about listening to certain songs. Like, “you’re a metal person”, what’s this?! It clashes a lot inside. all kinds of different music tastes and styles. So, uhhh yeah, from this to that, from off to on.

What song is in your head right now? Or what’s the last song you listened to?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)