I’m mature now…

I'm mature now - comic
Who can relate?

I feel like I have so little time to do the things I want to do. The adult me ​​is strong these days. Have to arrange many things, no (or little) time left for relaxing stuff. (like drawing a good comic)

Such as; my head can be so full, the feeling that you have no time, feeling rushed because of the (scary) adult things you have to do, then do them and it’s like there’s no time left to relax because we have to overthink the stuff a thousand times… Does anyone knows this feeling? Like, you still have time left in a day, nah but you don’t. 🤭🙃

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)