So many ideas…

not feeling it - comic And you know what, that’s okay.❤ Trying not to force yourself to do something you don’t feel like doing (right now) It’s hard, sometimes I just feel so overwhelmed by all the ideas I want to make happen. (And then don’t or can’t) Feeling sad (and or maybe a bit jealous) seeing people doing the things (or idea) that I wanted to do.. But I’m doing the best I can right now, I’ll get to where I want to be someday, and it’s okay that the process is slow.❤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)