Making decisions

making decisions - comic When you think you made a decision, but then you don’t. Or when you trust other people’s opinions more than your own.
Always second-guessing yourself. Having a hard time making decisions, no matter how small they might be. Often finding yourself wavering between choices for long periods of time, unable to make up your own mind. Decisions that can absolutely paralyzes you, because the possibility of making a mistake fills you with fear. Feeling overwhelmed by it. Or maybe lack of confidence to stand by your decisions. Once you finally do make up your mind, you immediately start wondering if you made the right choice…

Do you struggle with making decisions (and stick to it)?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)