Maart…

March again - illustration March… When shit hit the fan. This year was so weird (and scary). Time was strange. It flies by so fast or went terribly slow.
In general, strangely enough, this year passed by so quickly. Do you feel the same?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Oh Sandra wat een fantastische tekening!!! Alles perfect getroffen weer. Ook nooit kunnen denken dat 2020 zo’n merkwaardig jaar zou zijn. En het is nog wel zo’n mooi, of leuk jaartal. Twenty-twenty! Ik hoop dat je het ook een beetje leuk hebt in deze ‘feest’ maand wel met Joost en de dieren natuurlijk

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)