Thinking styles

thinking styles
You may be giving yourself negative messages about yourself. (Many people do.) Pay attention to them. As you become aware of your negative thoughts, you may be able to try turning them into positive ones❤ Here’s a challenge for you – Can you catch yourself using any of these thinking styles? What are your unhelpful thoughts and thinking style(s)? Can you change/defuse these thoughts? Wat are helpful thoughts for you?

Bringing back old skills. (I learned this in 2013 during a skills training trauma-related disorders)

You can also use this template below, please tag me in it so I can see/share yours!❤

thinking style template

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)