Relationship with food

relationship with food
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap and hold the image to change the image)

Not every part in me is body positive already… Each part has its own eating pattern (or diet, don’t know how you say it). So you may understand that it can occasionally clash inside. Inner battles around food. Not every part has problems with food. Not every part is aware of what the body looks like. Some see the body completely differently, others can feel disgusted by the body. But it will come. Strive for more peace and balance in life.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)