Can’t keep up…

can't keep up - comic 🖤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ik begrijp het helemaal. Je hebt het ook weer heel goed weergegeven. Maar je tekeningen zijn belangrijk voor mij. Ik herken er veel in en dat geeft mij steun. Waarom moet je, als je daadwerkelijk creatief wilt (of moet) zijn toch altijd over hoge bergen en door diepe dalen (je tekende daar al eerder over) Je doet het heel goed, dat tekenen. Je hebt een mooie invloed op mijn leven. En ik ben vast niet de enige. Je stelt hoge eisen aan jezelf, maar ik vind: you never suck!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)