Depri

Open end comic
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap and hold the image to change the image)

Ik weet dat wanneer je depri bent en bijvoorbeeld depri muziek gaat luisteren je je alleen maar meer depri voelt, maar in films hoop ik vaak op tips, op (leren) kijken/denken op andere manier, op een goed einde… Maar vaak is het net als depri muziek: het wordt alleen maar erger…

*PS: Op social media in insta story vroeg ik wat de vergrotende trap is van het woord “depri”. Er kwam wat feedback over dit woord, namelijk dat men dit vaak gebruikt als ze zich eigenlijk somber voelen (en bedoelen). Ik vind “depri” een veilig woord voor ons om te gebruiken, ik vind het een minder zwaar (beladen) woord dan te zeggen (erkennen) dat je echt depressief ben op het moment. *ontkenning much?!*

*PS2: Comic panel two (hokje2): “In hoop voor antwoorden”… ??? Of toch “In hoop op antwoorden”. Oeps. Nou ja hopelijk snap je vast wat ik bedoel.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)