This cat…

this cat - comic
Ben ik de enige die zo kan denken? 🖤
Am I the only one who can think like that? 🖤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Nee zeker niet! Toen ik nog twee katten hier thuis had voelde ik dat net zo!
    Denk aan de bekende uitspraak: alles van waarde is weerloos! Dat geeft het mooi weer vind ik. Als iets waardevol is als je daar liefde voor voelt komt daar ook de kwetsbaarheid van dit soort gevoelens bij kijken. Maar heet is natuurlijk heel goed dat je je het bewust bent en er ook momenten zijn dat je gewoon volledig je liefde kunt volgen en volop genieten van die kat. Die je overigens weer heel goed hebt getekend!!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)