Jezelf voorbereiden

Open end comic
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap and hold the image to change the image)

Deze comic is al eerder getekend en dit ging over een afspraak met de uroloog op 22 maart. Zo grappig want alles wat ik toen was, ben ik nu niet haha. Gezien donderdag een spannende dag is vond ik dit opeens wel toepasselijk. Ik moest het namelijk zelf ook weer even horen (lezen), want merk dat we ontzettend in de vermijding stand/modus zitten. Voorbereiden betekent eraan denken, betekent aaaaah, eng, help enzo. Nog niet echt voorbereiding dus. Hoe bereid jij je het beste voor (op spannende dingen)?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)