More tired

More Tired - illustration
I know the drawings have been a bit dark and heavy lately, and I’m sorry, but that’s how life can be sometimes. Ups and downs, mostly the downs at the moment and that’s okay too. I’m still in the middle of (new) physical examinations. Wishing for better days. Try to get up after hitting rock bottom.🖤
How are you feeling at the moment? Know that your feelings are valid and okay.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Oh dear Sandra,
    I’m so sorry to understand that you are not feeling well. Don’t think I do not want to read about the darker things in your life. We all have darker times now and then and I know about these moments very well. Take care I hope you can find a way to get feeling better soon. You are very dear to me!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)