Blurry

Open end comic
(Could not choose. Hover the cursor over the image to see the darker version; on the phone tap and hold the image to change the image) Welke vind jij mooier? 🖤

Moe… Zo moe… En gevoel van het verzuipen. Verdrinken in gedachten.
Laatste tijd weinig (hoofd)ruimte voor het tekenen. Kan het niet zo goed uitleggen, maar ’t voelt als weerstand. Het voelt als plots heel erg moe voelen, geen energie hebben om te tekenen. Tegenzin, het tegenstaan. Hoe graag je het ook probeert, het lukt op één of andere manier niet. Het lijkt alsof je nooit hebt kunnen tekenen. Wazig gevoel. Blurry.

Ik denk omdat ik zo graag wil dat het lukt, zoveel teken ideeën heb, de lat voor mezelf zo hoog heb gelegd dat er iets van binnen geblokkeerd is geraakt. Verstard. Vast.
Ik wil het “moeten” loslaten, de: “maar ik moet elke week iets leveren / presteren, anders gaat men weg / is men ongeïnteresseerd” gedachten.
Ik wil mezelf meer tijd geven, meer rust gunnen. Terug naar meer speelsgewijs. Er is meer (hoofd)ruimte nodig maar zorgen over het lichaam neemt veel in beslag. Nog steeds niet wetende wat er aan de hand is; verhoging al sinds februari en de (nachtelijke) zweetaanvallen zijn absurd. Ben nog steeds allesbehalve fit en voel me ronduit beroerd en daar verliezen we veel energie. Maar ook daar proberen we de tijd te nemen om te mogen/kunnen onderzoeken. Het is wat hè. 😉

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ja Lieve Sandra, het is zeker wat!
    Ik hoop zo dat je dit weer van je af zult kunnen schudden. Ik geniet altijd van al je tekeningen, maar wil je absoluut niet onder druk zetten. Ik verwacht niets dus als ik een tekening zie kan ik er gewoon van genieten. Iedere tekening zie ik als een cadeautje, Bijzonder!
    Take care, Liefs van mij

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)