Things will get better

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het was een tijdje stil. En wellicht zal het nog een tijdje stil zijn, want tekenen lukt momenteel niet echt. (Zie het verschil met de eerste en de laatste comic panel) Het wordt al beter haha. Anyway, de eerste stap weer gezet om iets online te durven knallen, so please bear (& be gentle) with me.😊💜

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Oh meisje toch!!! Ik heb je zeker gemist, Ben zelf net als jij voortdurend bezig geweest. Wilde graag muziek maken en schilderijen, maar daar is nauwelijks iets van terecht gekomen.
    Wel wat merkwaardige dingen meegemaakt: een nieuwe (kleine) afwasmachine moeten kopen en gemerkt dat die bij het eerste gebruik een grote lekkage heeft veroorzaakt. Ha ha! Ik merk ook dat ik soms heel moe ben, weinig inspiratie. Down en zwaarmoedig ik weet er alles van. Maar ook de andere kant die je schetst: Het gaat af en toe beter!! Goed slapen is voor mij belangrijk! Vroeger was ik echt een slaapkopje nu lang niet altijd meer helaas.
    Maar ik hoop dat jij weer meer teken inspiratie kunt vinden. Ik ben gek op je tekeningen. Kop op meid! Veel liefs van mij!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)