Mijn bubbel is…

Klik op het plaatje om ze te vergroten.

Vooral nu in de supermarkten kan het een challenge (uitdaging) zijn om voor jou fijn en veilig boodschappen te doen, nu ze de 1.5 meter hebben losgelaten. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet anti sociaal (wel beetje sociaal angstig en ongemakkelijk/klungelig🤪) maar ik vond het best oké die 1.5 meter regel bij vreemden. (Die nu weer dichtbij in je nek staan te hoesten in de kassa rij) Of bij feesten, verjaardag, kerst, oud en nieuw jaar waar (vreemde) mensen je willen zoenen of knuffelen, ik kon me aardig wegvluchten in deze maatregel. Maar ik begrijp ook het gemis van een knuffel als je er één nodig hebt, een knuffel van een dierbare, een aanraking als bemoediging. I get it.🖤

Herken jij dit ook? Welke kleur (en design figuren) vind jij het mooist?🥰💖 Laat het me weten in de comments!

——-

Especially now in the supermarkets it can be a challenge to do your shopping safe and pleasant, now that they have dropped the 1.5 meters. Don’t get me wrong, I’m not anti-social (maybe sometimes a bit socially anxious and clumsy/awkward🤪) but I thought it was quite okay that 1.5 meter rule with strangers. (Who are now coughing close to the back of your neck in the checkout line) Or at parties, birthdays, Christmas, New Year’s Eve where (strange) people want to kiss or hug you, I could quite escape in this measure. But I also understand the lack of a hug when you need one, a hug from a loved one, a touch as encouragement. I get it.🖤

Can you relate? Which color (and design figures) do you like best?🥰💖 Let me know in the comments below.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)