Vrienden maken

Niets doen, toch veel doen
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap (long) and hold the image to change the image)

Als kind was ik een eenling en had vroeger 1 of 2 vrienden, dat was het. Nooit een vrienden groep gehad met wie je kunt gaan hangen of uitgaan. Soms mis ik dat ik dat niet had/heb, maar ik denk dat ik nog steeds een eenling ben en ik dankbaar en blij ben dat ik de weinige vrienden die ik nu heb in mijn leven heb.
Is dit herkenbaar? Vind je dat het moeilijk is om vrienden te maken? Heb je een vriend(in), of veel vrienden? Of geen? Ik ben benieuwd,💜 laat het me weten in de reacties hieronder.

I was a loner as a kid and used to have 1 or 2 friends, that’s it. Never had a group of friends to hang out with or go out with. Sometimes I miss that I didn’t/don’t have that, but I guess I’m still a loner and am grateful and happy to have the few friends in my life that I have now.
Can you relate this? Do you think it’s hard to make friends? Do you have a friend, or many friends? Or none? I’m curious,💜 let me know in the comments below.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

 1. Ha Sandra!!!
  Ik heb een hele tijd niet van mij laten horen omdat ik heel erg druk bezig was met mijn tweede bezigheid! Ik ben sinds enige tijd namelijk bezig met werken aan de mogelijkheid om muziek te maken.
  Telkens wilde ik je dan schrijven en dan was ik vaak zo bezig dat ik dacht ik schrijf je morgen wel dan was er opeens iets dringends te doen waardoor het er niet van kwam.
  Heel erg!
  Wat je nu aanroert is wel heel dichtbij mij. Ook ik was op school een buitenbeentje. Net als jij, maar een paar vrienden. Ik heb nu af en toe nog contact met één jongen,daarna ben ik heel andere dingen gaan doen (in een bandje spelen bv en gaan studeren) waardoor ik een soort bunker om mij heen heb gebouwd. Dat is een soort vertaal slag bunker. Maar daarmee heb ik mij aardig in het spoor weten te houden.
  Voor mij is het heel belangrijk om met anderen te kunnen blijven vergelijken. Ik heb in mij leven veel gezocht naar liefde. Eigenlijk naar een persoon, waarmee ik kon samenleven. Veel geprobeerd en toch nooit helemaal de persoon gevonden waarmee ik kon samenzijn. Daarnaar ben ik wel nog steeds op zoek. Als je ouder wordt is het steeds lastiger. Maar er zijn ook nog steeds mogelijkheden!
  Geen geweldig bericht dit maar toch bedoeld om je moed te geven. Weinig echt goede vrienden is wel goed vind ik. Je contacten zijn daardoor minder oppervlakkig. Take care!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)