Getting frustrated

Getting frustrated comic
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap (long) and hold the image to change the image)

Dat het er niet uit komt, van wat er in je hoofd zit. Het zit er ergens wel, maar je kan er niet bij. (te) hoge eisen stellen aan jezelf, de lat (te) hoog leggen, jezelf forceren (wat alleen maar tegenwerkt), is dit herkenbaar?

That it doesn’t come out of what’s in your head. It’s there somewhere, but you can’t reach it. setting (too) high demands on yourself, setting the bar (too) high, forcing yourself (which only works against you), is this relatable?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)