The whole day of nothing…

The whole day of nothing
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap (long) and hold the image to change the image)

Wanneer je een dag vrij hebt, of in mijn geval een weekend dag ‘vrij’ en het hele huis voor jezelf hebt… En dan de hele dag slapen, ook al had je plannen. Overkomt dit jou ook wel eens? Of ken je iemand die zich hierin herkent? Sharing = caring! ♥ ❤ Hoe deel je op de juiste manier? Dat zie je hier: FAQ.

When you have a day off, or in my case a weekend day ‘off’ and have the whole house to yourself… And then sleep all day, even though you had plans. Does this ever happen to you? Or do you know someone who recognizes themselves in this? Sharing = caring! ♥ ❤ How to share appropriately? You can see that here: FAQ.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)