Waar doe ik het nog voor – deel 2

Een waarschuwing vooraf: (CW/TW) deze comic is wat aan de zwaardere/zwartere kant. Thema depressie en su*c*dal*te*t. (Ik probeer het woord wat te vermommen vanwege mogelijke trigger, maar * = i). Deze comics schreven we uit in onze zwaarste depressie tijd. Dus ben je er gevoelig voor, misschien is het dan slimmer ze niet te lezen. Luchtige, (hopelijk) grappige, herkenbare, etc comics komen er ook weer aan, geen zorgen.😊💜
.
.
.
.
.
.
.
.

waar doe ik het nog voor...
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap (long) and hold the image to change the image)

Last panel saying “thank you”, sure, ofcourse, but yeah, hope so.

Laatste panel met “dank je” ja uhh.. natuurlijk, maar hoop het.

I don’t want to feel the feelings I’m feeling…
Just because I carry it well, doesn’t mean it isn’t heavy.
Fighting w̶i̶t̶h̶ for myself.
Some days are really tough,
some days are the worst,
but not all of them will be.
This feeling won’t last forever…
It will take some time, but I’ll be fine…
(We hope)

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)