M’n huis uit

Opgeruimd staat netjes. Alle medicatie de deur uit. Ben het helemaal zat.
Ik was eigenlijk opnieuw in opbouw van een antidepressiva (Na de zoveelste antidepressiva weer terug naar het oude vertrouwde) maar medicatie is nogal een strijd van binnen. (wil niet, wil wel, durf niet, moet toch, mag niet, is nodig, toch doen, toch niet)

Intern conflict met medicatie en communicatie misloop dingetje met psychiater zorgde ervoor dat ik nu helemaal niks meer heb haha.

Ik raakte in paniek. Hoe gaan we dit nu weer overbruggen? Weet je wat? Ik ben er wel klaar mee om afhankelijk te zijn van die rotzooi. Van de psychiater. Dan maar helemaal niks. En dan zeg ik: écht helemaal niks. Ook al die andere zooi niet. Weg jullie! Mijn huis uit! Hopelijk gaat dit lukken 😉 Want de depressie, angsten en nachtmerries zijn niet mals.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)