Pokerface

Het is voor een ander niet altijd aan de buitenkant te zien wat er van binnen allemaal speelt. Ik noem het voor de grap een “pokerface”, maar vaak wordt het ook wel een “masker opzetten” genoemd. Bewust of onbewust, omdat ik niets met bepaalde emoties kan, durf of wil. Behalve verdriet, die prikt er overal doorheen. En verder heb ik af en toe een manier ontwikkeld om moeilijke emoties maar gewoon “weg” te glimlachen. Ze te “negeren”. In veelal van de situaties vind ik dat veiliger dan om een confrontatie aan te gaan.

Hoe ga jij om met emoties? Lach jij ze weg? Heb je een andere manier? Zet jij wel eens een “masker” op?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

    • Haha oei! Een hele kast? Dat verwoord je wel erg leuk! Misschien eens een keertje uitbeelden in een tekening hihi! Wel fijn te horen dat de strip herkenbaar voor je is, maar natuurlijk niet fijn voor jou dat je dit ook hebt / zo ervaart! Liefs en een fijn weekend!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)