Handletteren doe je, … Hoe!?

Ik heb laatst dit boek gekocht in de hoop dat ik wat meer leer over handletteren, want dat kan ik nu (nog) echt niet haha. Ik zie op social media heel wat leuke kaartjes voorbij komen met leuke schrijfstijlen dus het leek me ontzettend leuk om zelf eens aan de slag te gaan. Hebben jullie nog leuke, mooie, inspirerende korte teksten voor mij om mee aan de slag te gaan?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)