Aquarelverf uittesten

Gisteren toch maar aquarelverf gekocht, want aquarelpotloden vind ik toch niet zo heel fijn om mee te werken. Ik vind het jammer dat je toch ergens de potloodaanzet blijft zien, (bijvoorbeeld om diepere / donkere kleuren te krijgen moet je hard op het potlood drukken) en de kleuren minder intens zijn dan wanneer je met echte verf aan de gang gaat. “Ja maar, het is dan toch ook aquarel”, lol ik weet het, maar ook aquarel kan diep van kleur zijn. Dat heb ik zojuist uitgetest! Vind ik persoonlijk mooier.

Wat ik wel prettig vind aan aquarelpotloden is dat je van te voren al kunt inkleuren (met een stevige punt), dus ook met trilhandjes kun je dan een mooi resultaat krijgen. Maar ik hou nu eenmaal van diepe, intense kleuren. Ik dacht niet zo’n held te zijn van meteen vol met kwast aan de gang te gaan (daarom vond ik de potloden veilig, eerst vakken inkleuren en daarna met water erover heen) maar dit viel me zeker mee! Wel slecht papier uitgekozen, (geen aquarelpapier) vandaar al die bobbels, maar dit was dan ook de testfase! 😉Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)