Eerste keer handletteren

Hierboven mijn allereerste poging tot handletteren. Vele bladeren zijn gesneuveld en vele uren zijn versleten haha en zelf nog niet echt tevreden. Maar ja, komt dat moment er ooit? (Er zit hier een perfectionist)

Poging nummer twee. Deze tekst komt van het nummer Patterns in the Ivy 2 van Opeth. Deze band luister ik graag naar wanneer ik een vol hoofd heb.

Werkboek ook maar gekocht. Sommige letters krijg ik nog niet onder de knie. Hier kun je alle letters goed oefenen, maar kun je ook andere leuke technieken leren! Invullen van letters, schaduw, banners maken, enzovoort!

Misschien nog een kleine tip: Neem een POSCA witte marker bij de hand voor als je net zo’n bibber handjes hebt als ik bij het overtrekken met fineliners. Met typex krijg je meteen zo’n zichtbare dikke laag op het papier, maar met posca heb je dat veel minder en het is toch dekkend! (Op het eerste blad bij het woord “lazy” heb ik een correctie gemaakt bij de letter Y en op het tweede blad bij het woord “night” was dat bij de letter T. Je ziet er bijna niets van) 😉

2 reacties

  1. Ik ben onder de indruk… Gaaf hoor. Wauw… Zo stoer dat ik bijna naar de winkel sjees voor dit boek 😉 Ik heb n spreuk voor jou….
    “Gras groeit niet harder als je eraan trekt”
    Take care dinnetje van mij.
    @):-

Geef een reactie