Project uit je comfortzone

Ik kijk niet graag terug naar het verleden, maar soms op goede dagen lukt het en dat is super handig 😉 want je kunt er veel van leren. Zo ook momenteel haha. Ik heb gekozen voor het poppetje die ik vroeger als kind/puber graag tekende: het meisje met de knotjes. Ik heb haar wel hier en daar wat versimpeld en ik stoei nog met kleurgebruik dus dit gaan jullie nog meemaken hihi.

https://www.instagram.com/p/BVPmMlrHVM6/

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)