Aargh! Wéér lasagne…

Testen met kleurgebruik. Nog niet echt tevreden. 😉

Dit klinkt vast bizar, maar lasagne behoort (als enige op dit moment) tot mijn “veilige” voedsel. Niet alle lasagne natuurlijk en zeker geen zelfgemaakte (want hallo, wat zit er dan allemaal in? En deze heeft geen portie controle!) maar alleen dat van het merk Iglo. Zo is mijn wereldje van voedsel en producten natuurlijk ontzettend klein en eet ik dus dag in dag uit alleen maar lasagne. Je snapt wel dat het me behoorlijk de keel uit komt, maar oh wee als de supermarkt mijn lasagne niet heeft! Ik sla altijd voor weken in en nu heeft de winkel al een tijdje mijn “goede” lasagne niet op voorraad en begint mijn eigen voorraadje dus op te raden. Ik begon hem al een beetje te knijpen en ben elke dag naar de supermarkt gegaan om te vragen wanneer hun vriesvracht weer kwam met mijn lasagne. Ik heb uren voor hun vriezers staan ijsberen want dilemma’s!! Mijn veilige voedsel is er niet. (En mensen iets vragen is eng haha.) En vandaag was het dan zover: mijn voorraad is op. Ik ging nog een keer naar de supermarkt om te kijken maar de lasagne’s zaten weer niet bij de vracht. “Sorry, vrijdag waarschijnlijk”, hoorde ik de jongen zeggen waarop ik iets te angstig: “OHNEE!” riep. Hij keek me vreemd aan haha. “Wat gaan we doen San?” vroeg ik mezelf moedig toe. “Dan maar niks!” reageerde ik boos en gefrustreerd terug. “Dat is geen optie, want je eet al bijna niets.” We gaan hoe dan ook iets eten, we gaan weer iets overwinnen. Minuten leken uren, maar het is uiteindelijk een maaltijdsalade geworden. Ik haat koken en ik wil niet koken voor mezelf dus het wordt altijd categorie kant en klare maaltijden meuk. Ik merk dat ik enorm ga uitstellen tot het eetmoment, maar we gaan het hoe dan ook aan! Overwinnen!

• Heb jij producten die je moet eten maar die je eigenlijk helemaal niet zo lekker of bijzonder vindt? Of juist bepaalde producten die niet mogen?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)