R.I.P. Lasagne

Ik ga niet langer als een hongerige leeuw wachten tot dat het juiste voedsel voorbij komt, de supermarkt faalt toch keer op keer met de bestellingen. (Hoe moeilijk kan het zijn als je al weken lang een leeg vak ziet?) Van de één hoor ik dat het al besteld was, van de ander hoor ik dat het nooit besteld is geweest en dat ze dan nu toch eindelijk eens zullen gaan bestellen. Dwangmatig dat het stemmetje was heb ik zelfs contact opgenomen met Iglo om te vragen of mijn heilige voedsel niet uit het assortiment gaat, omdat alle andere supermarkten dit veilige product ook niet langer meer verkopen. Daar kreeg ik me toch een partij lege woorden voor terug. Beantwoord gewoon met: “Ja blijft in het assortiment” of “Nee, dit gaat eruit”. Man, man man. Ik kreeg een halve A4 tekst terug met niks. Enfin dit zou dus gewoon verkocht moeten blijven worden. Maar ik kan niet niets eten en dus moet er iets anders in de plaats voor komen dan de lasagne. En dat is geworden…. *Tromgeroffel* De kant-en-klare maaltijdsalades! Woehoe! Wat een bofbips ben ik! :-S

Dat gaat niet poes, is op!

Inslaan als een dolle.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)