Zelfzorg

En zo lag ze de hele dag op bed, niets te doen… Ik zou wel willen, maar het lukt of mag gewoon even niet. Herkenbaar? De maand augustus was het thema zelfzorg bij Zebra voorlichting. Je leest er meer over in hun nieuwsbrief.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Lieve Sandra, voor mij helaas erg herkenbaar. Het is niet altijd zat bij dan op bed blijf liggen, maar bijvoorbeeld de hele dag spelletjes aan het doen ben terwijl ik nog zoveel andere dingen moet/wil doen. Nu ook nog steeds niet gedoucht. Op één of andere manier lukt het dan niet. Ik heb ook geen idee waardoor. Liefs en een dikke knuffel

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)