Uiten of afsluiten


Wat doe jij wanneer je je slecht voelt? Waarbij de één zich opent door met iemand te praten, van zich af kan schrijven via blogs, social media of een persoonlijk dagboek, sluit de ander zich volledig van de buitenwereld af. Radiostilte. Ik vergelijk mijn hoofd soms met een computer waarvan er soms stilletjes aan steeds meer processen op de achtergrond gaan draaien. (Alles stapelt zich op in je hoofd.) Teveel processen tegelijk betekent een vastloper haha. Op zo’n moment zit ik ook echt vast, niets lukt me dan nog. (Dingen doen, dingen ondernemen, maar ook contact maken met de buitenwereld.) Het duurt soms even voor ik eindelijk die knop weer heb gevonden om de computer opnieuw op te starten, maar ja dat is en blijft een (groei)proces. 😉

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)