Stripboek GGzE


Waaah!!! Het boekje is er!! Voelt zo onwerkelijk dat ik dit getekend heb! Wil iedereen bedanken voor het meehelpen van dit boekje! Morgen krijgen de mensen die bij het GGzE kerstdiner komen eten o.a. dit speciale boekje in hun goodiebag! Dit jaar organiseert GGzE voor de derde keer een groots kerstdiner voor mensen waar eenzaamheid en/of het alleen zijn op kerstavond een grote rol speelt. Ik ben heel benieuwd (en vind het erg spannend) wat de reacties erop zullen zijn… Iedereen alvast fijne dagen toegewenst!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

6 reacties

  1. Trots op jou!!! Dit stripboek ziet er echt super uit… Geweldig enne keep it up!!! Altijd benieuwd naar toekomstige creatieve ideeën van je. Je weet me met je tekeningen altijd te raken. x Renate

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)