Top 9 – terugblik 2017


2017, wat kan het soms snel gaan. Ik vind het vaak moeilijk om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Wat heb je allemaal gedaan? Wat heb je allemaal bereikt? Wat waren de leuke dingen van 2017? Mijn geheugen is een ramp, ik kan me amper nog herinneren wat ik gisteren heb gedaan. Gelukkig houdt de site een leuk overzichtje bij met alle berichten die ik dit jaar heb geplaatst en dus heb ik de beste negen eruit gehaald en opgesomd die het meest bekeken zijn. Zo kan ik mijn geheugen ook meteen weer opfrissen. 😉

Nr. 1: Lange mouwen
Nr. 2: Voorstel pagina hihi
Nr. 3: Dagtaak
Nr. 4: Niet erg genoeg
Nr. 5: Voor jezelf houden
Nr. 6: Gevoel uitschakelen
Nr. 7: Bang voor de toekomst
Nr. 8 : Niets lukt
Nr. 9: Vicieuze cirkel van negatieve gedachten (bij zelfbeschadiging)

2017 was het jaar van durven en doen. Zoals om mezelf wat meer te laten zien en wat meer uit mijn veilige schulp te komen. Dat betekende ook meer uit je comfortzone stappen haha en het gevoel van je veiligheid (angst) waar ik flink mee heb gestoeid. Ik ga hier natuurlijk gewoon mee verder stoeien in het nieuwe jaar! 😉 Ik heb veel dingen mogen leren en nieuwe mensen mogen ontmoeten! Ik ben heel erg dankbaar voor iedereen die ik heb mogen leren kennen dit jaar. Ga niet iedereen opnoemen nu, maar weet dat ik dankbaar ben met jullie allemaal! Even een korte samenvatting: Nicole van stichting Zebra Voorlichting, het boekje van GGzE en de behulpzame mensen rondom, andere (en nog toekomstige) tekenprojecten, mensen die ik van verschillende therapietrainingen heb mogen leren kennen en alle lieve mensen hier op social media wil ik erg bedanken voor al hun steun en support!

Dit was het jaar dat ik voor mijn gevoel ook gelukkig wat stappen heb kunnen/mogen zetten wat betreft therapie. Volgend jaar jammer genoeg grote veranderingen in therapieland voor mij, want de einddatum zit er al bijna aan te komen. Daarom vond ik 2017 ook vliegens vlug voorbij gaan. Het gevoel van continu druk op me en “ik heb nog maar zo weinig tijd”, heeft 2017 soms ook als erg stressvol doen ervaren.

Ik vind 2018 heel erg spannend. Een nieuw eng onbekend jaar tegemoet. Weer zoveel veranderingen! Ik heb nog geen idee wat er allemaal gaat gebeuren. Hopelijk zie ik jullie weer in 2018, gezond en wel.
Liefs, van Sandra

PS: Benieuwd wat de top 9 beste berichten van Facebook en Instagram zijn? <- Klik op de linkjes! De resultaten waren overal best verschillend!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)