Wereld op z’n kop

Een tijdje terug durfde ik alleen een gedeelte online te plaatsen. (Het was nog te dichtbij) Hier is het andere deel. Maar eerlijk, dit voelt misschien wel het meest kwetsbare en lastigste om online te plaatsen. Bij deze hoort namelijk nog een andere strip, over hoe ik me gedraag tijdens zo’n confrontatie; namelijk niet laten zien dat je schrik hebt, sterk blijven, niemand mag iets merken. (En eigenlijk doet men dat meestal dan ook niet) Vaak kom je ze tegen wanneer je met mensen iets aan het doen bent, dus je mag de dag / situatie / uitje niet verpesten, normaal blijven doen, leuk doen, gezellig houden, kom op! etc. Maar ben ik vervolgens de rest van de dag kwijt. Geen idee wat je hebt gezegd of hebt gedaan, je gezellig, leuk of spraakzaam was, alles staat in overlevingsstand I guess. Door deze strip online te zetten laat ik mijn kwetsbare, bange mij zien. Je hoeft niet altijd sterk te blijven, je mag bang zijn. Je mag je terugtrekken en steun zoeken bij iemand waar je je veilig voelt op dat moment. Je hoeft het niet alleen te doen.❤

Het andere stripje hoop ik ooit af te kunnen maken. Vind ik op het moment nog te zwaar en staat nu nog alleen in de schets.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)