Hier en nu

Ik weet dat ik de laatste tijd meer kleine tekeningen maak dan strips, maar door de naderende vakantie blokkeert de boel waardoor stripjes tekenen even moeilijk voor me is.

Ik kijk vaak zó ver vooruit met dingen die nog moeten gaan gebeuren dat ik niet meer in het hier en nu leef. (Aankomende vakantie stress bijvoorbeeld haha). Fantasie slaat op hol, winnaar in doemdenken, mezelf bang maken met deze nare gedachten en uiteindelijk deze gedachten gaan geloven over wat er allemaal kan gaan gebeuren.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)