Rondreis Schotland


Yes we made it! Na een lange autorit eindelijk bij het eerste hotel. Level completed! (En overleefd want pfffff de boottocht was een ellende dit keer. Ik flink ziek geweest en hij veel buikpijn waardoor we beiden geen oog dicht hebben gedaan). Maakte me zorgen over de lange autorit die nog volgde door de gebrekkige nachtrust, maar alles ging goed. Beginstuk van de reis is vrijwel gewoon ‘normaal’, gangbaar rijden (even wennen met links op de weg), maar hoe verder (en hoger) we door de Schotse Hooglanden rijden hoe mooier (en spannender) met onoverzichtelijke smalle weggetjes. Nu nog vijf hotels te gaan + de >5 uur durende autorit terug naar de boot :-O Maar tussendoor vooral genieten! (En vandaag even bijkomen / bijslapen)

Klik op het plaatje om de kaart groter te zien.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)