Rondreis Schotland


Yes we made it! Na een lange autorit eindelijk bij het eerste hotel. Level completed! (En overleefd want pfffff de boottocht was een ellende dit keer. Ik flink ziek geweest en hij veel buikpijn waardoor we beiden geen oog dicht hebben gedaan). Maakte me zorgen over de lange autorit die nog volgde door de gebrekkige nachtrust, maar alles ging goed. Beginstuk van de reis is vrijwel gewoon ‘normaal’, gangbaar rijden (even wennen met links op de weg), maar hoe verder (en hoger) we door de Schotse Hooglanden rijden hoe mooier (en spannender) met onoverzichtelijke smalle weggetjes. Nu nog vijf hotels te gaan + de >5 uur durende autorit terug naar de boot :-O Maar tussendoor vooral genieten! (En vandaag even bijkomen / bijslapen)

Klik op het plaatje om de kaart groter te zien.

Geef een reactie