Sweater weather

Ben dol op oversized kleding. Vooral grote shirts en hoodies! Vind het fijn om als een klein ding in een groter ding te verdwijnen ofzo iets. Het gevoel van klein en veilig te kunnen verschuilen. Wat is jouw favoriete kledingstuk?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

4 reacties

  1. Leuke tekening en leuke foto! Ik snap het helemaal. Als mijn vriendin weg kruipt in iets groots vind ik haar altijd net nog even iets meer adorable.:-) Zelf vind ik een hoodie ook heerlijk, ik voel mij dan ook een beetje ongezien!

  2. Vroeger haalde ik altijd eerst even mijn knieën door een trui om hem te rekken zodat ik er helemaal in kon kruipen. Dat doe ik inmiddels niet meer. Maar eigenlijk zou ik weer zo’n trui moeten kopen als ik jouw foto’s zie hahaha! Heerlijk. Geniet er maar lekker van xx

    • Haha dat deed ik vroeger altijd met broeken! Vond het zo’n vreselijk gevoel wanneer ze voor mijn gevoel te strak zaten. Ohhh ja zo’n wijde trui is een aanrader hoor 😉 Heerlijk zo’n tent. Lekker in verdwijnen. xxx

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)