Je bent genoeg

Echt hoor. Het is oké. Ik weet dat het soms moeilijk kan zijn omdat je voor je gevoel iedereen om je heen hebt die meer kan en doet, maar je doet je best, meer kun je niet doen en dat is wat telt! Jezelf dwingen, pushen en over eigen grenzen heen gaan brengt uiteindelijk alleen maar meer ellende met zich mee. Je bent genoeg en je mag er zijn. Zorg goed voor jezelf.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)