Zelfzorg challenge – dag 2

Zelfzorg is ook (vervelende) klusjes weer oppakken die lang op je zaten te wachten. Welk klusje heb jij voor het laatst nog opgepakt of moet je zeker binnenkort eens gaan oppakken?

De maand november staat in het teken van zelfzorg. Meerdere mensen die met zichzelf de “challenge” aan proberen te gaan rondom zelfzorg. Een zelfzorg challenge helpt je om wat meer bewuster te worden (wat doe ik aan zelfzorg?), om hierin te kunnen groeien, te mogen oefenen en te leren zodat dit iets gaat worden vanuit jezelf. Dat je dit wat meer eigen kunt gaan maken. Het jezelf wat meer mogen gunnen en toestaan. Ik sta deze hele maand wat meer stil over het thema zelfzorg. Zelf weet ik dat het lastig kan zijn om goed voor jezelf te zorgen maar dit wel erg belangrijk is. De zelfzorg challenge begint op 1 november en duurt de hele maand. Ik ga proberen (uitdaging hihi) om de hele maand iets proberen te delen wat ik doe aan zelfzorg. Doe jij ook mee?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ha ha ha briljant!! Maar wel terecht, als je net zo’n rotklusje hebt gedaan voel je je weer even heel goed. Ik heb toevallig net een pannetje schoongemaakt waarvan de inhoud al enige tijd een compleet nieuwe micro-kosmos in leven hield! Uitstellen en uitstellen dus, maar nu ben ik trots en is er ook een lief iemand heel trots op mij!! Yeah!

    • Yeah goed gedaan! Voelt daarna inderdaad goed en opgelucht. Hahaha oeffff ja dat vind ik ook echt een rotklusje! Dat je met het bestek alles eraf mag gaan krabben want het is té hardnekkig. En flink adem inhouden, want de haren die erop staan is gewoon te griezelig haha! (En bang dat ik het anders inadem) Tegenwoordig gooi ik etensresten wel sneller weg dus die extreme mosgroei krijgt geen kans meer. Maar vuile vaat blijft een dingetje. “Ach dat kan morgen ook wel.” Oké overmorgen… Volgende week.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)